Veilig roken

Overal veilig roken

Met een electronische sigaret kunt u over veilig en gezond roken. Bij e-sigaretten vindt namelijk geen verbranding plaats en komen er dus geen schadelijke stoffen vrij. Er wordt alleen een vloeistof verdampt. Deze vloeistof kunt u zonder of met nicotine kopen. U ademt alleen een waterdamp uit, dus u bent de omgeving niet tot ‘last’. Wettelijk mag je in Nederland, België en Duitsland de E-sigaret overal gebruiken. Steek dus gerust een E-sigaret in een restaurant of café.

Kan ik de elektrische sigaret overal gebruiken?

Ja! Het Ministerie van Volksgezondheid stelt dat de elektrische sigaret geen tabaksproduct is en daarom niet valt onder het rookverbod. Er kunnen op sommige plaatsen natuurlijk wel eigen huisregels zijn opgesteld, die het gebruik niet toestaan. Als je twijfelt, vraag het even!

Goedkoper roken

Roken met een E-sigaret is beduidend goedkoper dan gewone sigaretten roken. Gewone sigaretten worden elk jaar weer duurder door de accijns en BTW prijsverhogingen van de overheid (zie artikel op Nu.nl).

besparen met e sigaret
Wanneer u een pakje sigaretten per dag rookt, rookt u met e-sigaretten als snel 60% goedkoper.

Stoppen met roken

Wilt u stoppen met roken? Met een e-sigaret wordt dat een stuk makkelijker. U heb namelijk nog steeds iets in uw hand, kunt uw ‘rookmomentje’ gewoon nog nemen en hoeft niet direct lichamelijk af te kicken van de nicotine. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat stoppen met roken met een e-sigaret net zo makkelijk is als met nicotinepleisters.

DE MEEST VERKOCHTE E-SIGARETTEN

-starterspack_e-smoking_premium-150

STARTPAKKET

Compleet Pakket

Oplaadbaar

2 lithium batterijen

€39,95

joyego

Joyetech eGo ONE

Extreem veel damp

Veel verkocht in NL

Meerdere kleuren

va €49,95

rookwinkel.nl
rookveilig

ZMOKER PRO

Best verkocht

Eenvoudig in gebruik

Gratis verzending

€39,95